Ryttarrespekt - Hedersomnämnande

Hylla de som gör det där lilla extra för vår sport på tävlingsplatsen.

På tävlingsplatsen finns det alltid några personer som går utöver det vanliga för att se till att andra lyckas och mår bra. Deras dedikation och engagemang är en källa till inspiration för oss alla. Dessa hjältar förtjänar att hyllas och uppmärksammas för det lilla extra de gör, för att de är de som får oss att tro på oss själva och våra förmågor.

Därför vill vi ta tillfället i akt att lyfta fram konceptet "Ryttarrespekt" – Ett hedersomnämnande som ges till de personer som genom sitt beteende och agerande exemplifierar ridsportens bästa värden. Ryttarrespekt handlar om att skapa en atmosfär av trivsel och trygghet på tävlingsplatsen, där alla kan känna sig välkomna och uppmuntrade att göra sitt allra bästa.

Att visa ryttarrespekt kan för ryttare innebära att man inte bara bryr sig om sitt eget resultat och framgång, utan också aktivt stöttar och uppmuntrar sina medtävlare. För fuktionärer kan det vara genom att ge uppmuntrande ord, hjälpa till att lösa problem eller bara vara där som ett stöd när någon behöver det som mest.

Det handlar om att vara en positiv kraft som sprider glädje och inspiration till andra.

Vi har många personer på tävlingsplatsen som verkligen förkroppsligar ryttarrespekt. Deras sätt att agera och interagera på tävlingsplatsen är en förebild för oss alla. De är goda ambassadörer för ridsporten och visar på dess bästa sidor. De har förstått att ridsport handlar om mer än bara att tävla – det handlar om att skapa en gemenskap och att hjälpa varandra att växa och utvecklas.

För alla arrangörer som vill lyfta dessa fantastiska ambassadörer finns nu detta hedersomnämnande att ladda ner. Skriv ut det och låt tävlingsledningen se om det finns någon eller några på just er tävling som gör det där lilla extra. Gör tillkännagivandet i en paus, vid banombyggnad eller i samband med en prisutdelning.

Ta en bild på vår förebild, lägg ut i era sociala kanaler (om det är ok för personen) och glöm inte att tagga oss i inlägget. Använd gärna också #ryttarrespekt i inlägget så sprider vi värme, inspiration och gemenskap tillsammans.

Tagga Skånes Ridsportförbund och använd #ryttarrespekt

Tillsammans kan vi skapa en ridsport som genomsyras av trivsel, trygghet och gemenskap. Tillsammans kan vi göra skillnad och få ridsporten att blomstra.

Hedersomnämnande att ladda ner! Pdf, 202.9 kB.

Tack för att ni är med och bidrar till detta.

 

Publicerad: