Glädjehoppet i Skåne

FOTO: Caroline Cronsell

Tävla om en hel hinderpark med käpphästhinder till er förening.

Nu utmanar vi er att vara med i Glädjehoppet!

Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken för barn 1-14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever 85 procent av de barn som insjuknar. Vi vill att alla barn ska överleva - därför är vi, tillsammans med Agria Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., med i kampen mot barncancer.

Genom Agrias digitala käpphästtävling Glädjehoppet hjälper vi till att bidra i kampen mot barncancer. För varje start skänker Agria 10kr till Barncancerfonden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Glädjehoppet pågår hela juni och är öppen för alla som vill vara med.

Var med och tävla om en hel hinderpark med käpphästhinder till er förening.


Reglerna är enkla

Anordna tävlingar på er förening med så många deltagare som möjligt. Varje deltagare får ett diplom och en guldrosett från Agria Ponnyklubb, helt utan kostnad.

Tävlingen måste ske under juni månad!

Agria skänker 10 kronor för varje deltagare till Barncancerfonden och utser det vinnande distriktet under juli månad. Om Skåne är det distrikt med flest tävlande kommer vi därefter utse vilken förening som får denna hinderpark. Det enda förbehållet är att vi i Skånes Ridsportförbund vill ha möjlighet att använda hinderparken vid något eller några tillfällen per år. Till exempel på ungdomsdagen. Så missa inte att fylla i "Skåne" under distrikt!!

OBS! Vill ni ha rosetter och diplom i förväg för att sedan kunna dela ut till de deltagande ekipagen måste ni minst två veckor innan ert event skicka in hur många deltagare ni förväntar er, så paketet hinner komma fram.

Anmäl här hur många som är med och tävlar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Ni kan uppskatta hur många anmälningar ni kommer ha inför kommande tävlingar så ni har rosetter mm att dela ut under dagen.

Om ni väljer att göra ett event av det på Facebook så lägg gärna in oss som medarrangörer så syns det i våra kanaler också.

Allt ert engagemang kommer göra skillnad ❤️
- För barn och cancer hör inte ihop -


Publicerad: