Ansök till Ryttarutveckling nivå 2

Häst

Är du medlem i en klubb i Mittsvenska distriktet och rider hoppning eller dressyr så kan du söka till Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2 som genomförs på distriktsnivå. Sista ansökningsdag är 16 augusti.

Nivå 2 är öppen för alla ryttare som vill utveckla sina kunskaper om hästar och hästhållning i vardagen och på tävling. Deltagare ska vara medlem i klubb tillhörande Mittsvenska Ridsportförbundet och licens ska vara löst i klubb inom distriktet.

Är du medlem i en klubb i Mittsvenska distriktet och rider hoppning eller dressyr så kan du söka till Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2 som genomförs på distriktsnivå.

Utvecklingsprogrammet i sin helhet möjliggörs av Folksam.

Ryttarutveckling nivå två vänder sig till unga ryttare mellan 12-18 år samt vuxna på LB till cirka LA nivå. Deltagaren kan med fördel ha genomgått Nivå 1 i Utvecklingsprogrammet.

  • Dressyr: LB/LA på ponny eller häst
  • Hoppning: LB/LA på ponny 110 på häst

Ryttarutveckling nivå 2 är den del i Svenska Ridsportförbundets utvecklingsmodell. Hösten innehåller främst teoretiska träffar enligt utvecklingsmodellen men det kommer även att anordnas en uppsutten träff. Alla träffar är obligatoriska.

Mer information och ansökan Pdf, 128.7 kB.

Publicerad: