Ansök till Ryttarutveckling nivå 2

Häst

Är du medlem i en klubb i Mittsvenska distriktet och rider hoppning eller dressyr så kan du söka till Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2 som genomförs på distriktsnivå. Sista ansökningsdag är 4 september.

Nivå 2 är öppen för alla ryttare som vill utveckla sina kunskaper om hästar och hästhållning i vardagen och på tävling. Deltagare ska vara medlem i klubb tillhörande Mittsvenska Ridsportförbundet och licens ska vara löst i klubb inom distriktet.

Är du medlem i en klubb i Mittsvenska distriktet och rider hoppning eller dressyr så kan du söka till Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2 som genomförs på distriktsnivå.

Utvecklingsprogrammet i sin helhet möjliggörs av Folksam.

Ryttarutveckling nivå två vänder sig till unga ryttare mellan 12-18 år samt vuxna på LB till cirka LA nivå. Deltagaren kan med fördel ha genomgått Nivå 1 i Utvecklingsprogrammet.

  • Dressyr: LB/LA på ponny eller häst
  • Hoppning: LB/LA på ponny 110 på häst

Ryttarutveckling nivå 2 är den del i Svenska Ridsportförbundets utvecklingsmodell. Hösten innehåller främst teoretiska träffar enligt utvecklingsmodellen men det kommer även att anordnas en uppsutten träff. Alla träffar är obligatoriska.

Mer information och ansökan

Publicerad: