Hallandscupen 2024

Den 1 mars öppnar vi anmälan till årets Hallandscup! Cupen är öppen för ekipage som tävlar för en klubb ansluten till Hallands RF och man kvalar på tävlingar, minst 1*, som arrangeras av halländska klubbar.

Syfte

Hallandscupen ska inspirera till tävling och utveckling och ge de halländska ekipage som tävlar på lägre nivåer ett mål att sikta mot.

Gemensamma regler

Cupen är öppen för ekipage som tävlar för en klubb ansluten till Hallands RF och man kvalar på tävlingar, minst 1*, som arrangeras av halländska klubbar. Kvalperioden pågår från 1:a mars till 15:e september. Anmälan sker via Hallands Ridsportförbunds hemsida och är öppen från 1:a februari till 31 augusti, men måste ha gjorts före första kvalstart. Anmälan kostar 100 kr och Swishas till Hallands Ridsportförbund på nummer 123 001 39 20, uppge ryttarens namn och häst. Man anmäler sedan själv till de tävlingar man vill delta i via TDB.

Resultat rapporteras via Hallands Ridsportförbunds hemsida. Ryttaren ansvarar själv för att rapportera in resultaten till distriktet som sammanställer och publicerar ställningen månadsvis. Högsta kvalresultat i varje gren, nivå och kategori får ett hederspris. Vid likaplacerade sker lottning.

Finalerna går i oktober och kvalade ekipage anmäler själva deltagande till finalarrangören via TDB. Man tar inte med sig kvalresultatet till finalen. Segraren får täcke, rosett och hederspris. Övriga deltagare får rosett och hederspris.

Här kan du läsa mer

Publicerad: