Aktuellt

häst

Vårt motto är att alla ska kunna vara aktiva inom ridsporten utan att riskera att utsättas för någon form av kränkande behandling.

häst

Ridsport 2025 är SvRFs strategi som ska ange riktningen och målet för förbundets verksamhet 2025.

häst

Utveckla din förening genom Projektstödet. Fokus är verksamhet för ungdomar och ledarutbildning. Ansökningsperioden för 2023 öppnar den 1 februari, en ansökningsguide finns längre ner på sidan.

Medlemserbjudande

Annons

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

 • Semesterstängt vecka 28-30
  Kansliet håller semesterstängt under vecka 28-30 men mail och telefonsvararen läses av kontinuerligt!
  Vi önskar alla en trevlig sommar!

 • Panelsamtal - Vart vill vi se sporten om 10 år
  Hallands Ridsportförbund bjuder tillsammans med Agria & Westcoast Equestrian Week den 24 juli in till panelsamtal med temat "vart vill vi se sporten om 10 år".
 • BAS-Utbildning
  Nu bjuder vi in till en ny BAS-utbildning i maj med ett nytt upplägg.
  Kursen kommer vara digital/fysisk uppdelad på tre tillfällen på vardagkvällar.

 • FULK
  DUS anordnar Förberedande ungdomsledarkurs!
  Den 21/4 är du som är mellan 11-14 år välkommen till FULKEN 2024 på Björkäng i tvååker.

 • Resultat enkätundersökning
  Hallands ridsportförbund gick för ett tag sedan ut och gjorde en enkätundersökning angående våra ryttares tävlingsvanor.
  Nu kan du se resultatet av undersökningen!

 • Distriktsträff för föreningsrepresentanter
  Distriktet bjuder in till en digital träff för alla föreningsrepresentanter torsdagen den 4 april kl 19.00!
 • Nätverksträff den 25 april
  Nu är det dags för en ny träff för verksamhetsledare, ridskolechefer eller annan ansvarig för er verksamhet.

Nyheter SvRF

 • Nominera Årets ridskolehäst!
  11 jul 2024 11:48 Ridskolehästar gör ett av ridsportsveriges viktigaste hästjobb och betyder så mycket för så många. Nominera till priset Årets ridskolehäst, som presenteras av Stora Enso och delas ut på Ryttargalan.
 • Trygga team: Milen inget hinder för Vindelns Ridklubb
  5 jul 2024 14:36 Love Laine, 20, från Mockträsk utanför Boden har 150 mil till finalen i Folksam Ponnyallsvenska. Till lagkamraterna i Vindelns Ridklubb utanför Umeå är det 30. Men det hindrar inte lagsammanhållningen. - Vi ses på tävlingar och olika träffar och är ett väldigt härligt gäng. Det är aldrig några konstigheter. Alla är på samma spår, säger han.
 • Nicole Holmén: ”Var snäll och en schysst kompis”
  5 jul 2024 12:00 Som förebild och lagkamrat gäller det att vara schysst; ”Du ska bara vara snäll mot alla. Och det kan ju inte vara så svårt ”. Det säger hoppryttaren Nicole Holmén som tipsar om trygga team och peppar finalisterna i Folksam Ponnyallsvenska inför start i Falsterbo Horse Show. Här är några av hennes tips.
 • Petronella Andersson etablerade ny stjärnhäst - dubbelnolla i Aachens Nations Cup
  4 jul 2024 23:55 Två omgångar över 1,60 vid världens mest traditionsrika nationshoppning. Då slog Petronella Andersson och Opaline de W&S till med två felfria rundor inför 40 000 på läktaren i tyska Aachen. – Fantastiskt fina rundor, det är en jättefin häst som hon har matchat så bra, säger förbundskapten Henrik Ankarcrona.
 • Här är svenska EM-laget i WE
  3 jul 2024 14:04 Nu är laguttagningen till EM i working equitation för seniorer klar och det är en stark trupp med stor erfarenhet som skickas till Oboriste, Tjeckien i september.
 • Ny karenstids- och förbudslista
  1 jul 2024 08:47 Svenska Ridsportförbundets förbundsveterinär Peter Kallings informerar om ändringar och förtydliganden i Karenstids- och förbudslistan för tävling. De nya bestämmelserna gäller från och med idag, den 1 juli 2024.

RF -SISU Halland