Ungdomssektionen en del av föreningens framtid och styrka

FOTO: Mikael Sjöberg

Nu välkomnar vi er som är medlemmar i ett US till en heldag med föreläsningar nätverkande och stöd i ert arbete med ert US.

Distriktets ungdomssektion tillsammans med RF-SISU välkomnar er till en heldag där vi bland annat lyssnar på ”Schysst ridsport”, en föreläsning med Catrine Hermansen, projektledare för Trygga ledare! Länk till annan webbplats.

Under dagen kommer ni också få träffa och byta erfarenheter med andra US-styrelser samt i er eget US-styrelse få grundläggande kunskap och hjälpmedel för hur ni vill driva er verksamhet på ett hållbart sätt.

  • Datum: 3 mars kl 10:00-16:00
  • Plats: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3 i Göteborg
  • Målgrupp: US-styrelsemedlemmar i föreningar som tillhör Göteborg och Bohusläns ridsportförbund eller kranskommunerna Ale, Lilla Edet, Alingsås och Lerum.
  • Antal: Ni behöver vara minst 3 personer från er US-styrelse, men det bästa är att så många som möjligt från US-styrelse deltar.
  • Kostnad: Kostnadsfritt. De föreningar som har deltagande US denna dag kommer få ett projektstöd utbetalt till sig, detta projektstöd används sedan till att betala den faktura som skickas ut till föreningen.

Anmälan till US-dagen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Först till kvarn gäller och det finns 45 platser.

Viktigt! Ert US behöver skaffa inlogg till ”Vår Ungdomssektion” följ länk i utskickad inbjudan (Denna kostnad kommer bakas in i projektstödet).

Frågor? Johanna Forsman - Johanna.forsman@rfsisu.se

Varmt välkomna!

/ DUS Göteborg & Bohuslän

Publicerad: