Aktuellt

Annons

Annons
häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

häst

Varje månad möter vi profiler som är viktiga för ridsporten i Göteborg och Bohuslän. Läs och inspireras av varandra. Tillsammans utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla – hela livet.

häst

Alla som tävlar, från inbjudningstävling och uppåt ska ha tagit Grönt kort. Grönt kort är ett bevis på att du har den breda grundkunskap som behövs inför en tävlingsstart.

häst

Håll dig uppdaterad på vad som händer i med våra nyhetsbrev - följ oss även på sociala medier.

Annons

Annons

Nyheter från distriktet

 • Första omgången av Division 1 genomförd
  Divsion 1 häst dressyr är nu igång och första omgången vanns av Torslanda Ridklubb.
 • Hööks Bohuscupen omgång 1
  Fösta omgågen av Hööks Bohuscupen har nu gått av stapeln och vinnare blev hemmalaget Billdals Ridklubb
 • Ridsport för äldre - Sök projektstöd för 65+
  Ridsport är för alla, hela livet. Nu öppnar Projektstöd 65+ och möjligheten för föreningar att söka stöd för att stärka långsiktig verksamhet för äldre på stallbacken. Skynda att söka!
 • Sök Västra Götalandsregionens Parasportstipendium 2024
  Västra Götalandsregionen (VGR) delar årligen ut Parasportstipendium, med syftet att uppmärksamma personer som har gjort utmärkta prestationer och som är förebilder för andra att börja idrotta. Ansökan ska vara inne senast 25 mars, så skynda att söka eller nominera!
 • HÄSTNÄRINGENS GEMENSAMMA UNGDOMSKONFERENS
  Nu bjuder HNS in dig mellan 15-26 år som är aktiv inom någon av hästnäringens sport- eller avelsorganisationer till en gemensam ungdomskonferens med fokus på ungt engagemang.
 • Ryttarmärken - Ny utbildningsplan
  Från och med 2024 finns en ny utbildningsplan för Ryttarmärken. I samband med detta har också nya teoriprov, program och banskisser tagits fram.
 • Föreläsning & Clinic med Traudi Björling och vet. Anette Graf
  I samarbete med Agria Djurförsäkring bjuder vi den 22 april in till inspirerande föreläsning och Clinic tillsammans med B-tränare Traudi Björling och veterinär Anette Graf med temat träning med hästensvälfärd i fokus.

Nyheter SvRF

RF -SISU Västra Götaland