Hästvälfärdsföreläsning 6 maj

FOTO: Mikael Sjöberg

FOTO: Mikael Sjöberg

Hästvälfärdsfrågor och Social Licens to Operate är viktigare än någonsin. Hästsporten ifrågasätts av starka krafter runt om i Europa och värden.
Agrias veterinär Anette Graf föreläser om vad som sker i omvärlden i detta aktuella ämne.

Föreläsningen fokuserar på hästvälfärd och vad som sker inom olika hästvälfärdsfrågor både i Sverige och i Europa. Social Licens to Operate har under senare tid blivit än mer viktigt och hästsporten ifrågasätts av starka krafter runt om i Europa och värden. 
För ridsportens fortsatta varande är det viktigare än någonsin tidigare att inte bara vara accepterad som idrott och sport utan även att få omvärldens gillande!


Anette Graf är utbildad veterinär med specialkompetens i hästens sjukdomar och spetskompetens inom ultraljudsdiagnostik. Hon har arbetat på hästklinik i Essx, England, hästavdelningen på Slöinge och arbetat som klinikchef. 
Anette arbetar idag som rådgivande veterinär på Agria Häst samt sedan 2,5 år invald in FEEVAs styrelse som ordförande i arbetsgruppen för hästvälfärd.
Anette har föreläst om hållbarhet och prestation frekvent under längre tid och på senare tid har hästvälfärdsfrågor och Social Licens to Operate (SLO) efterfrågats mer och mer.


Föreläsningen är gratis för medlemmar i Västmanland och Södermanlands Ridsportförbund och genomförs den 6 maj kl.18.00 till ca 20 på Knytpunkten, Strömsholm.
Vi bjuder på enklare fika, därav föranmälan.

Varmt välkommen! 

Anmälan Södermanland Länk till annan webbplats.

Anmälan Västmanland Länk till annan webbplats.


Publicerad: