Basutbildning för ridsportens ledare

Basutbildning

FOTO: Mikael Sjöberg

Välkommen till Basutbildning för ridsportens ledare.

Ridsportens ledare är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Basutbildningens mål är att ge ledare på alla nivåer inom ridsporten en stabil och gemensam grund att stå på så att de kan känna sig trygga med sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten.

Målgrupp: Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer och förtroendevalda. Den är också ett kriterium för den som vill utbilda sig till tränare/officiell funktionär.

Rekommenderad ålder minimum 18 år.

Datum: 10 mars
Plats: Strömsholm, Ridsportens Hus
Tid: 9.00 -16.00
Kurskostnad: 750kr plus material 185 kr inkl. fika och lunch

Sista dag för anmälan: 3 mars

Utbildningsplan: Basutbildning för ridsportens ledare består av webbaserade självstudier (ca 10 studietimmar) och en gemensam utbildningsträff (ca 8 studietimmar). Båda delarna ska vara genomförda för att få intyg på utbildningen. Tänk också på att en studietimme är 45 minuter – det är viktigt med paus.

Material: Webbplatsen Basutbildning för ridsportens ledare utgör kursmaterialet. Där finns fakta, inspirationsfilmer och fördjupningslänkar samt frågor att besvara. I bekräftelse på din anmälan får information om hur du köper materialet, som är en länk till denna webbplats.
Du kan även köpa materialet via denna länk direkt och sätta igång med dina webbstudier Basutbildning för ridsportens ledare 2.0 - Sisu Förlag (sisuforlag.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vänta inte med köpet utan logga in så snart länken kommer och börja gå igenom uppgifterna på webbplatsen. Den som inte gjort klart sina uppgifter på webbplatsen kan inte delta i den gemensamma träffen.

Du kommer även få en PDF i webbplatsen där du noterar dina reflektioner och några situationer som kommer att diskuteras vid träffen.

Anmälan för medlemmar i Västmanland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Anmälan för medlemmar i Södermanland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor/funderingar på Basutbildningen kontakta Lotta lotta.solheim@ridsport.se eller 0220-456 24

Välkommen!

Publicerad: