Infrakraft Cup och Infrakraft Ponnycup

Även i år har vi äran att presentera Infrakraft Cup där våra fantastiska sponsorer gör cupen möjlig! Nytt för i år är att vi också kör Infrakraft Ponnycup. Välkommen att anmäla.

Infrakraft Cup

Infrakraft Cup är en cup som vänder sig till dig som tävlar dressyr på häst i Värmland och har hästvälfärd i fokus. Cupen är öppen för ekipage tävlande för förening som 2024 är ansluten till Värmlands Ridsportförbund. Den som segrar vinner 25 000kr!

Kval
Kvalserien sträcker sig från 1 februari till 15 oktober. Efter avslutad kvalperiod går de 40 bästa ekipagen till final. Kvalen sker på valfri tävling på den nivå du har anmält dig till.

Bestämmelser för cupen Pdf, 289.3 kB.

Anmälan till Infrakraft Cup Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Infrakraft Ponnycup

Infrakraft Ponnycup är en cup som vänder sig till dig som tävlar dressyr på ponny i Värmland och är högst 18år innevarande år. Cupen är öppen för ekipage tävlande för förening som 2024 är ansluten till Värmlands Ridsportförbund.

Kval
Kvalserien sträcker sig från 1 februari till 15 oktober. Efter avslutad kvalperiod går de 20 bästa ekipagen till final.Kvalen sker på valfri tävling på den nivå du har anmält dig till.

Bestämmelser för cupen Pdf, 212.7 kB.

Anmälan till Infrakraft Ponnycup Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: