Annons
Annons

Årets pristagare 2024

Årets utmärkelser har delats ut på årsmötet och vi gratulerar pristagarna!

Årets Ridskola

Sörmons Ridklubb - Det är en ridskola som är mycket inkluderande. Det är en underbar stämning i hela föreningen där alla är välkomna och ’tillsammans’ är ledordet. Ridskolan har en bra personal som ser alla medlemmar, ridande och föräldrar. Hästarnas är jättefina och deras välmående alltid är viktigast.

Ridklubben är även duktig på att anordna aktiviteter och tävlingar. Bra uppslutning med funktionärer av medlemmar där alla hjälps åt med glatt humör. Underbart!

Sörmons Ridklubb är en mycket välordnad och välskött ridklubb som förtjänar all uppmärksamhet. Ett föredöme helt enkelt.

Årets Ridlärare

Malin Stensson - Malin ser varje ryttare i ridgruppen och hjälper alla att känna när de gör rätt. Hon anpassar övningen för var och en och får alla att lyckas. Hon uppmuntrar, berömmer och ställer lagom stora krav för att få eleverna att vilja bli bättre och utvecklas. Malin är också väldigt noga med att hästarna mår bra och sätter deras välfärd i första rum. Malin är rolig, vänlig och väldigt duktig och väl värd titeln Årets Ridlärare

Årets Tävlingsarrangör

Torsby Ridklubb – När man kommer till Torsby Ridklubb känner man sig genast välkommen på deras tävlingar. Deras funktionärer är alltid trevliga och hjälpsamma vilket sprider en härlig stämning på tävlingsplatsen. Bra ordning på tävlingsplatsen gör det enkelt för de tävlande att få en bra upplevelse. Torsby Ridklubb lyckas alltid få ihop fina priser till sina tävlingar vilket är roligt för de som tävlar. Extra kul tyckte många det finns chans att tävla i kompislag.

Årets Ideella Tävlingsfunktionär

Gunilla Hägg – Hon engagerar alla, ung som gammal. Hon föregår alltid med gott exempel och är alltid trevlig och snäll. Gunilla tar ansvar och ställer alltid upp om något behöver göras. Hon ser till att alla får en uppgift de känner att de klarar av. Hon delar alltid med sig om all den kunskap och erfarenhet hon har. Självklart ser hon också till att all form av säkerhet efterföljs och att ingen häst råkar illa ut.

Årets Ryttare/Kusk

Klara Karlsson – Klara och hennes D-ponny Highburren Grace har under året vunnit Inverkans SM utomhus hoppning där hon också blev femma totalt. Klara tog också en femte plats på Inverkans SM inomhus och en fjärdeplats totalt. Klara blev högst rankad av värmländska ryttare totalt under 2023.

Klara är alltid ödmjuk! Snäll och månar om sina medtävlande och de runt henne. Hon peppar andra att fortsätta kämpa. Har fått ryttare runt sig att satsa när de ser att även en vanlig tjej kan nå långt med rätt inställning.

Hon visar gott alltid horsemanchip och en bra lagkamrat. Hon sätter alltid sin ponny i första rummet och är noga med att den ska må bra.

Klara är en talang med ett mjukt och härligt förhållningssätt till både ponnyn, kompisar, fans, föräldrar och tränare.

Sture Hermanssons Stipendium

Anna är den som alltid ställer upp för föreningen. Tävling, träning, fixa aktiviteter för ungdomar, laga saker, måla eller fixa funktionärsmat, Anna fixar det mesta!

Anna kan med sitt engagemang och vänliga sätt smitta och inspirera andra att engagera sig. Hon får alla att bli sedda och förmedlar känslan av att alla behövs för att få det att fungera, stora som små.

Hon behandlar alla med vänlighet och ser det goda hos alla, både hästar och människor! Anna är ett guldkorn och det ger en grund för den härliga gemenskapen i föreningen.

Publicerad:

Aktuellt