Basutbildning

Häst

Foto: Test Testsson

Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar. Hur värderingar blir verklighet är kärnan i ridsportens nya basutbildning som riktar sig till ledare på alla nivåer. Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare.

Utbildningen, som är unik i sitt slag, vänder sig till blivande och verksamma ledare i alla grenar och på alla nivåer, från lagledare till landslagledare, förtroendevalda, ridlärare, ridledare, ungdomsledare och många fler.

Basutbildningen är första steget och ett behörighetskrav för att gå någon av Svenska Ridsportförbundets andra utbildningar tex. utbildare i grönt kort, ridledarutbildning, ridlärar och tränarutbildningar, central och regional funktionärsutbildning.

Förstudier
Innan utbildningsträffen ska du göra förstudierna som tar ca 10timmar. Du köper materialet och loggar in på Webplatsen Sisu Förlag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Om förstuderierna inte är gjorda innan utbildningstillfället kommer du inte bli godkänd på utbildningen, tänk på att börja i god tid!

Datum & Tid
Söndagen 24 mars 2024 kl. 8.30 - 16.00 INSTÄLLD PGA FÖR FÅ DELTAGARE

Plats
Idrottens HUS i Örebro

Kursledare
Anki Almlöf

Anmälan & kostnad
Anmäl via LÄNK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast 11 mars. Kursen kostar 1100kr + material som du köper själv i god tid på SISU Förlag.  Länk till annan webbplats.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE FRÅN 11 mars vilket innebär att du är skyldig att betala även om du får förhinder.

I kursavgiften ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Frågor
Skicka till kansliet orebro@ridsport.se

Basutbildningen kan du gå från året du fyller 18 år.

Publicerad: