Aktuellt

häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Nyheter från föreningar

Nyheter SvRF

RF -SISU Norrbotten

 • Summering av besluten på Riksidrottsmötet i Uppsala
  29 maj 2023 16:07 Karl-Erik Nilsson valdes till ny ordförande i Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna under Riksidrottsmötet. E-sport och funktionell fitness välkomnades in i idrottsfamiljen och schack är ny medlemsorganisation i SISU Idrottsutbildarna.
 • Vi söker en idrottskonsulent med placering i Piteå
  26 maj 2023 10:36 Nu har du chans att söka ett roligt, meningsfullt och omväxlande jobb. Som idrottskonsulent ingår du i vårt team av idrottskonsulenter som arbetar med att utveckla och stödja idrotten och dess föreningar genom uppsökande verksamhet, rådgivning och föreningsutveckling.
 • Gymnastikledare från Arvidsjaur belönas med RF:s högsta utmärkelse
  8 maj 2023 17:00 Agneta Nyman, 61 år, har varit gymnastikledare i 48 år. Hon har aldrig slutat brinna för att hjälpa barn och unga att utvecklas. Nu belönas hon och tre andra norrbottningar med Riksidrottsförbundets förtjänsttecken.
 • Passa bollen för en jämställd idrott
  4 maj 2023 08:00 Med projektet Passa bollen siktar Norrbottens Fotbollförbund på att få in fler kvinnor på högre nivå inom distriktet – som aktivitetsledare, domare och utbildare. Målet är också att män och kvinnor, men även yngre personer, ska spela likvärdiga roller när viktiga beslut fattas.
 • Idrottandet ökar igen i Norrbotten — men utmaningar finns
  19 apr 2023 15:45 Deltagandet i idrottsföreningars aktiviteter i Norrbotten ökar igen. Men fortfarande är nästan var 10:e deltagartillfälle borta jämfört med innan pandemin. Och skillnaderna mellan olika idrotters återhämtning är stora.
 • Norrbottningar får idrottens högsta utmärkelse
  18 apr 2023 08:00 Fyra norrbottniska ledare tilldelas Riksidrottsförbundets förtjänsttecken. Utdelningen sker i samband med Riksidrottsmötet i Uppsala i slutet av maj.

Samarbetspartner

Annons

Medlemserbjudande

Annons