Aktuellt

häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Är du 13-26 och vill uppleva ridsport i världsklass?
  20 jun 2024 14:59 Välkommen till superlördagen för unga mellan 13-26 år under Global Champions Tour på Stockholms Stadion den 29 juni! Evenemanget kostar ingenting för dig som deltar.
 • Sommartider på kansliet
  20 jun 2024 11:47 Under vecka 26-32 har vår växel något begränsade öppettider. Ha en fin ridsportsommar!
 • Svenska topplag firar midsommar i Rotterdam
  18 jun 2024 10:24 Midsommarhelgen bjuder traditionsenligt på dubbla, femstjärniga nationstävlingar i hoppning och dressyr i Rotterdam, Nederländerna. Sverige skickar två starka lag.
 • NM-uttagningar i hoppning och distansritt
  13 jun 2024 15:39 Sommaren 2024 bjuder på mer än bara OS. Förutom flera VM och EM i ridsportens olika grenar arrangeras också Nordisk-Baltiska mästerskap. Nu är det klart vilka ryttare som representerar Sverige i hoppning och distansritt.
 • Ridsporten välkomnar ny hästutredning
  13 jun 2024 15:35 Idag meddelade regeringen att de tillsätter en utredning som bland annat ska se över möjligheterna att tillgängliggöra hästsport för fler barn och unga.
 • Hej-vecka höjdare hos Bodens Ridklubb
  12 jun 2024 20:22 Bodens Ridklubbs ungdomssektion är hejare på trygghet och vann ridsportens trygghetspris förra året. Under en Hej-vecka i juni satte satsningen prägel på hela klubben.

RF -SISU Norrbotten

 • Häng med idrottsrörelsen i Prideparaden Luleå
  12 jun 2024 15:48 Den 24 augusti är det dags för RF-SISU Norrbotten och övriga idrottsrörelsen att bekänna färg. Tillsammans är vi starka, vi syns, vi sprider energi och sätter Prideparaden i Luleå i verklig idrotts-rörelse!
 • Renoveringsbehov utmaning för idrotten och kommunerna i Norrbotten
  27 maj 2024 12:05 Renoveringsbehovet av idrottsanläggningar är en växande utmaning för både idrottsföreningar och kommuner. Behovet är stort över hela landet, oavsett om det gäller idrottshallar, utomhusmiljöer eller klubbstugor. Att renovera innebär också en möjlighet till omställning för att möta nya behov och nya målgrupper.
 • Nya lokaler och klättring ska lyfta Bodens Karateklubb
  26 maj 2024 14:39 Bodens Karateklubb har nyligen flyttat in i nyrenoverade lokaler i en gammal K-märkt militärbyggnad. Drömmen om en egen samlingspunkt och anpassade lokaler har blivit verklighet. Genom att addera klättring till programmet vill de locka fler medlemmar och öka gemenskapen.
 • Insatser för unga har gett mersmak för en större satsning
  3 maj 2024 16:02 Under vintern 2023/2024 gjorde RF-SISU Norrbotten punktinsatser för att stärka ungdomars engagemang i idrotten. Försöket föll väl ut och baserat på de erfarenheterna är vi nu redo att göra en större satsning. De unga är fortsatt i fokus, men vi vill även rikta oss till föreningarnas vuxna – de är möjliggörare av ungdomsdelaktighet – och arbeta för att utveckla föreningarnas strukturer.
 • Carina Winsa är ny ordförande för RF-SISU Norrbotten
  29 apr 2024 18:52 Carina Winsa tar över ordförandeklubban i RF-SISU Norrbottens styrelse efter avgående Leif Nordström. Hon valdes vid årsstämman den 27 april i Luleå. Nya i styrelsen är Paulina Mannberg och Birgitta Nordström.
 • Glada nyheter för föreningar och skolor i Jokkmokk: Idrottens dag i höst
  28 apr 2024 21:20 Fredag 27 september blir en glädjens dag i rörelsens tecken för skolbarnen i Jokkmokks kommun. Då arrangeras nämligen Idrottens dag med idrottsföreningar på plats med prova-på-aktiviteter och en massa skoj.

Samarbetspartner

Annons

Medlemserbjudande

Annons