Information från valberedningen

Häst

Här kan du läsa information från valberedningen inför kommande årsmöte

Information från valberedningen Pdf, 147 kB.

ERA FÖRSLAG

Vi tar tacksamt emot förslag från er föreningar på personer som kan passa på de platser som blir lediga. Kolla gärna runt hos era medlemmar om det finns intresserade. Är bra också om personen ni föreslår också blivit tillfrågad så att hen accepterar er nominering. Något som vi ser är av stor vikt är att vi får förslag på ordförande till styrelsen. Det är ett viktigt uppdrag för att fortsätta utvecklingen av ridsporten i vårt distrikt.

Ni som förening behöver meddela valberedningen era förslag SENAST 15 FEBRUARI 2024. Maila ert förslag till mittsvenska@ridsport.se

Har ni frågor eller funderingar eller något annat ni önskar kontakta valberedningen om är ni välkomna att använda kontaktuppgifterna nedan.

SOCIALA MEDIER INLÄGG:

Om ni har möjlighet får ni gärna sprida informationen i era egna sociala kanaler att vi söker engagerade till Mittsvenska Ridsportförbundet. Här nedan finns ett förslag på inlägg som ni kan kopiera och anpassa efter eget:

🌟 Ridsporten i distriktet behöver dig! 🐴

Mittsvenska Ridsportförbundet söker dig som vill vara med och forma framtiden för ridsporten i distriktet! Valberedningen söker engagerade ledamöter och en drivande och ledande ordförande som vill bidra till utvecklingen av ridsporten i vårt område.

Som en del av Mittsvenska Ridsportförbundet får du möjligheten att:

✨ Påverka strategier och beslut för att främja ridsporten.

✨ Skapa gemenskap och nätverk inom ridsportsgemenskapen.

✨ Delta i spännande projekt och evenemang för ridsportens framtid.

Om du älskar hästar, har engagemang för ridsporten och vill vara en del av något större, då är detta din chans att göra skillnad! 🌟

🚀 Ta steget och bli en viktig del av Mittsvenska Ridsportförbundet! Skicka in din ditt intresse till (din förening) eller tipsa någon du tror skulle vara perfekt för rollen.

Vänliga hälsningar

Valberedningen Mittsvenska Ridsportförbundet

Erika Vesterholm, Härnösand Ordförande/sammankallande erika.vesterholm@gmail.com

Birgitta Lindstrand, Sundsvall gittan.lindstrand@gmail.com

Susanne Håkansson, Örnsköldsvik susanne.hakansson@gmail.com

Ida Norberg, Kramfors ida.norberg@hotmail.com

Joanna Sundin, Östersund joannasundin@gmail.com

Publicerad: