Hur leder och fördelar vi arbetet i ridskolan - grund & fortsättningskurs

FOTO: Mikael Sjöberg

20-21 januari är den populära kursen hur leder & fördelar vi arbetet i ridskolan tillbaka, nu även med ett fördjupningstillfälle.

Göteborg & Bohusläns Ridsportförbund tillsammans med RF-Sisu önskar er varmt välkomna till en dag fylld av kunskap och inspiration tillsammans med SvRFs föreningsrådgivare Lotta Hillbom.

Under kursen kommer vi gå igenom verksamhetsplanering, ansvarsfördelning och ekonomistyrning för den hållbara ridskolan. Kursen utgår ifrån det uppdaterade materialet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster."Ekonomi i Ridsportföreningen 2.0" Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och deltagande i kursen kräver tillgång till materialet, kontakta er RF-sisu konsulent för tillgång till materialet.Tidigare kursdeltagare: Så bra utbildning, kvalitet rakt igenom. Hade höga förväntningar och de överträffades!

Kursen är uppdelad i en grundkurs (lördagen 20/1) för dig som inte tidigare deltagit vid kurs för Lotta samt för dig som önskar repetition. Under söndagen kommer en fortsättningskurs att hållas, där ni får chansen att arbeta med mallarna med process
hjälp från Lotta och RF-Sisu konsulenter.

Läs kursens inbjudan Pdf, 442.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Anmälan till kursen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - Sista anmälningsdag 6 januari.

Publicerad: