Distriktsmästerskap 2023

FOTO: Pia Magnusson

Visst missar ni inte att anmäla er till årets distriktsmästerskap i dressyr & hoppning 9-10 september. Ta chansen att såväl individuellt som i lag tävla om titeln och fina priser.

Helgen vecka 36 går 2023 års distriktsmästerskap av stapeln i hoppning & dressyr. Nytt för i år är att vi tillsammans med Västergötlands Ridsportförbund anordnar ett regionmästerskap i paradressyr samma helg.

Distriksmästerksapet är en populär tävling där du som tävlar för en förening i Göteborg & Bohusläns Ridsporförbund har chansen att tävla om fina priser och den prestiefyllda titeln om distriksmästare. DM går individuellt såväl som lag där även allianslag är tillåtet.

Utöver rosett, medalj och segertäcke till vinnaren delar vi även ut presentkort från Hööks Hästsport till de individuellt placerade ponnyerna och för häst delar vi ut fina premier. I lag har ni chansen att tävla om biljetter till Gothenburg Horse Show 2024 till hela laget.

För mer information om DM läs cupens regler

9 september

Distriksmästerskap häst dressyr , Sotenäs FRK - Proposition Länk till annan webbplats.

Distriksmästerskap häst dressyr , Strömstad RK - Proposition Länk till annan webbplats.

Regionmästerskap Paradressyr, Vara HSK - Proposition Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

10 september

Distriksmästerskap ponny dressyr , Torslanda RK & Göteborgs HSK - Proposition Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Distriksmästerskap häst hoppning, Strömstad RK- Proposition Länk till annan webbplats.

Varmt välkomna och vi ser framemot att kora 2023 års distriktsmästare!

Publicerad: