Årets US - Årets UL - Årets eldsjäl

Foto: CS

Distriktets ungdomssektion, DUS utser varje år Årets ungdomssektion (US) , Årets ungdomsledare (UL) och Årets Eldsjäl i Blekinge för 2023 !

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram och synliggöra ungdomsledare och ungdomssektioner som bidrar med goda insatser inom ridsporten.

Vinnarna hedras i samband med DUS-galan 2024 och får även fina priser och diplom från Svenska Ridsportförbundet.

Känner du någon som är en bra förebild för din klubb, gör det lilla extra för din förening, har du en favorithäst på en ridskola eller har er klubb den bästa ungdomssektionen?

Det du kan nominera människor (och hästar) till är:
I nomineringarna vill vi läsa om varför du tycker att dessa människor (och hästar) ska få bli "årets 2023"! senast den 6 mars 2024. till blekinge.dus@gmail.com

Årets ungdoms-sektion :
Nominera din ungdomssektions styrelse som du tycker håller i olika roliga aktiviteter och som har gjort det lilla extra för att din klubb ska vara roligare!

Årets ungdomsledare :
Någon som är med i US-styrelse eller någon ungdom som du ser upp till på din klubb. Kanske en från US-styrelse? Någon som alltid hjälper dig i stallet eller som får din dag att bli lite bättre?

Årets ridskolehäst :
Din favorithäst eller stallets gamla trotjänare som förtjänar det där lilla extra tacket för hur bra dom är!

Årets eldsjäl :
En kompis, en förälder, en ungdom i stallet eller din ridlärare, nominera den du känner gör din tid i stallet lite extra bra och som verkligen brinner för att glädja andra.

Vinnarna kommer att hedras med fina priser från Svenska Ridsportförbundet under en prisutdelning i samband med DUS- galan med årsmötet 2024!

Publicerad:

foto CS

HÄR Öppnas i nytt fönster. är pristagare från 2023