Ridlärare sökes

Lektion i vårsolen.

Foto: Mikael Sjöberg

Karlshamns Ridklubb söker ridlärare på 75%

Karlshamns Ridklubb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en förening som står för god hästhantering och bra gemenskap. Vår ridskola har en väl fungerande verksamhet med 21 hästar varav ca hälften är ponnyer. Vi har ca 230 uppsittningar/vecka med allt från nybörjare till avancerade grupper. Lektionerna är förlagda måndag - lördag.

Vi jobbar med att följa en röd tråd i utbildningen och eftersträvar hög kvalitet på lektionerna. Fortbildning av såväl hästar som personal är viktigt för oss för att tillgodose våra kunders behov. Vårt läge nära E22 gör det enkelt att ta sig till ridskolan både med kollektivtrafik och egen bil.

Vi söker en ridlärare på ca 75% med lägst SRL1 -utbildning. Tjänsten ligger i dagsläget fördelat på måndag, tisdag samt torsdag, fredag. Tisdag dagtid, resterande eftermiddag/kväll. Elevnivå är allt mellan nybörjare till mer avancerad ridning, både barn och vuxna. I tjänsten ingår att ibland ställa upp på helg/lovaktiviteter mot ersättning. Viss stalltjänst samt utbildning och fortbildning av lektionshästar är en del av arbetet. Du behöver kunna arbeta både självständigt och tillsammans med övrig personal. I nuläget ingår ridning för funktionsnedsatta i arbetet. Det är viktigt att du är serviceminded då kundrelationer är mycket viktiga för vår verksamhet.

Möjlighet att omförhandla tjänstens omfattning finns. Provanställning på sex månader. Vi ser helst att du kan börja omgående.

Avtalsenlig lön.

Skicka ansökan till ridskolan@karlshamnsridklubb.com

Vid frågor kontakta Josefine Nilsson, verksamhetschef, 0708-55 29 49

Publicerad: