Annons
Annons

Guldyra i ridsportsverige!

Foto: Bildbyrån

Hoppningens historiska VM-guld sprider guldfeber över hela ridsporten. Svensk ridsport ÄR världens bästa! Här har vi samlat guldkorn som du kan sprida.

Vi fortsätter att frossa i hopplagets dubbla, fantastiska och historiska VM-guld från Herning i Danmark. Makalösa framgångar som sprider stolthet i hela ridsporten.

I den här mappen Guldyra Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har vi samlat bilder och sociala enheter som du och din förening/distrikt kan använda.

  • Var noga med att ange
    Foto: Bildbyrån
    om ni sprider fotoenheterna i era kanaler.

I mappen finns bilder för hemsida, Facebook och Instagram. Här finns också en bakgrund för digitala möten och en guldrosett – ett litet sigill för världens bästa ridsport som kan förgylla hemsidor, presentationer eller kanske en komplettera föreningens mailsignatur. Här finns också en A3-affisch som alla föreningar kommer att få med Häst&Ryttare #3.

I mappen hittar du även uppdaterad infografik som sammanfattar ridsporten och våra stordåd i siffror. Bra att ha till hands när du till exempel ska presentera ridsporten för nya samarbetspartners eller kanske din kommun.

Och på tal om kommun...

i Verktygslåda för positiva kommunsamarbeten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du fler fakta om ridsporten, foton mm.

Publicerad: