Aktuellt

häst

Utbildningar och aktiviteter som är öppna nu för anmälan. Du hittar dem här.

häst

Föreningar och ridskolor från hela landet kan beställa barnmärken från vår webshop.

häst

Här kan du som är deltagare eller tävlingsarrangör hitta all information.

Verksamhetskalender

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för en ridsporten fri från mobbning och övergrepp.

häst

Inom all hästsport ska hästens välbefinnande alltid komma i första hand. Vi arbetar för en schysst sport på hästens villkor.

häst

Att tänka på säkerhet är en viktig aspekt i all ridning och hästhantering. Här finns kunskap som är en viktig pusselbit i arbetet.

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Paradressyrstjärnan Louise Etzner Jakobsson hyllas på SIHS
  1 dec 2023 19:53 Svenska landslagsryttaren Louise Etzner Jakobsson emottog på fredagen två fina utmärkelser av Svenska Ridsportförbundets ordförande Sandra Ruuda under Sweden International Horse Show.
 • När allt stämde kom Elviras drömseger: ”Kramade alla”
  1 dec 2023 18:51 En av årets viktigaste ungdomsklasser stod för dörren på fredagen när startskottet gick för höstfinalen av Arena Youth Tour på SIHS. Då var Elvira Aaby Ericsson och Pickachu ter Elzen bäst av alla – En väldigt härlig vinst, jag kramade alla runt mig när det var klart, säger vinnaren.
 • Baståsens Ridklubb firas på SIHS
  1 dec 2023 16:08 Ridborgarmärket är en riktig ridsportklassiker som i hela 45 år visat att ridsport är för alla och lockat märkestagare över hela landet. Årets upplaga vanns av Baståsens Ridklubb som på fredagen hyllades av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show.
 • Fredagen på SIHS - hästfesten är igång
  1 dec 2023 11:28 Du har väl inte missat att Sweden International Horse Show är i full gång? Här är fredagens hållpunkter.
 • Drömtävlingen för Eastbourne gav Sofia superläge för avgörandet
  30 nov 2023 23:33 Inomhusfälttävlan passar Eastbourne till 100 procent. Då red Sofia Sjöborg hem en andraplats när fälttävlansryttarna gjorde veckans första klass på SIHS. – Han har verkligen hittat sin grej, han är både modig och försiktig och gjorde det så fint idag, säger Sofia.
 • Stark blågul hoppstart på SIHS - dubbelt svenskt på pallen
  30 nov 2023 21:13 På torsdagskvällen smög hoppningen på Sweden International Horse Show i gång med en 1,45-hopppning över två faser. Peder Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson tog sig hela vägen upp på pallen i klassen där Sverige dominerade topp 10.

RF -SISU Stockholm