Annons
Annons

Nominera till Ryttargalan

Den 29 november ser vi fram emot att hylla våra hjältar och årets händelser på Ryttargalan. Ringa in datumet och nominera nu till flera priser. Biljetterna släpps den 1 september.

Den 29 november flyttar 2023 års gala in på Grand Hôtel i Stockholm igen där strålkastarljuset riktas mot årets hjältar, ridsporthändelser och världens bästa ridsport.
Två år i rad har Ryttargalan gått i guld.

– Vi har alltid massor att fira. Svensk ridsport är fantastisk och det finns så många hjältar som vi ser fram emot att hylla, både i tävlingssporten och på våra ridskolor säger Andrea Barth, Svenska Ridsportförbundets sportchef och juryns ordförande.

Nu söker vi nya och värdiga kandidater till flera priskategorier.  Var finns Sveriges bästa ridskola, ridlärare, tränare och ridskolehäst? Ryttargalan hyllar varje år det goda ledarskapet och den svenska ridskolan genom flera fina priser.  Och det är du som är med och avgör vilka som ska få dem.

Nytt för i år är att Stora Enso står bakom ett av galans mest populära priser: Årets ridskolehäst.

Klicka på länkarna nedan för att se hur du nominerar och vilka som fått priserna tidigare.

Flera kategorier har tre nominerade kandidater, och att bli nominerad i dessa starka, svenska uppställningar är såklart en seger i sig. Tack för din medverkan!

Ryttargalan är en årlig hästfest sedan 2006 som arrangeras av Svenska Ridsportförbundet i samarbete med Folksam, Granngården, ATG, Stora Enso och Tidningen Ridsport.

ryttargalan.se Länk till annan webbplats. kan du se alla priskategorier och vilka som tog hem dem förra året.

Publicerad:

Aktuellt