Annons
Annons

Radiosportens "Ridpodden" har premiär

Foto: Kristian Erskog/Sveriges Radio

Under onsdagen släpptes det första avsnittet av Radiosportens satsning "Ridpodden". En podd i tio avsnitt med Christian Olsson och Maria Gretzer som programledare.

Radiokommentatorerna Christian Olsson och Maria Gretzer är en välkänd duo i ridsportsammanhang och tillsammans har de kommenterat ett antal stora mästerskap tillsammans. I Ridpodden dissekerar de framgångarna och fenomenen inom ridsporten med hjälp av andra experter.

– Vi hoppas att Ridpodden ska locka redan hästfrälsta men även bjuda in de som ännu inte upplevt ridsportens dragningskraft. Förhoppningen är att lyssnarna ska lära sig något nytt i varje avsnitt, säger Christian Olsson.

Det är så där att man får rysningar varje gång man ser dem i de stora mästerskapen.

Första avsnittet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. handlar om guldhästarna H&M Indiana, H&M All In och King Edward och deras smått ofattbara resa mot guldmedaljerna tillsammans med ryttarna Peder Fredricson, Malin Baryard Johnsson och Henrik von Eckermann.

– Det är så där att man får rysningar varje gång man ser dem i de stora mästerskapen. De är outstanding, de har en vilja, är otroligt tuffa och noggranna, säger Maria Gretzer i podden.

Ett nytt avsnitt släpps varje onsdag där du hittar poddar.
sverigesradio.se/ridpodden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kommer alla avsnitt att finnas samlade.

Publicerad:

Aktuellt