Annons
Annons

Annika Tjernström lämnar rollen som generalsekreterare för Svenska Ridsportförbundet

Efter knappt sex år lämnar Annika Tjernström uppdraget som generalsekreterare för Svenska Ridsportförbundet och därmed alla andra uppdrag inom ridsporten. Gisela Löfstrand är tills vidare tillförordnad generalsekreterare.

- Annika har som generalsekreterare för Svenska Ridsportförbundet bidragit till utveckling av vårt långsiktiga arbete och struktur på ett förtjänstfullt sätt. Inför nästa steg i utvecklingen av förbundet har förbundsstyrelsen kommit fram till att ett skifte i ledarskap bör ske, säger Ulf Brömster, ordförande för Svenska Ridsportförbundet.

Annika Tjernströms sista arbetsdag på Svenska Ridsportförbundet är den 2 juni. Gisela Löfstrand är tills vidare tillförordnad generalsekreterare.

- Jag har haft sex roliga utvecklande år på Svenska Ridsportförbundet och är särskilt stolt över arbetet med Ridsport 2025 och hur vi med gemensamma krafter lyckades hålla i gång stora delar av verksamheten under pandemin. Jag är också glad över att ha fått uppleva de imponerande sportsliga framgångarna i den här rollen och tacksam över alla fantastiska människor jag har haft förmånen att få arbeta med och träffa under de här åren, säger Annika Tjernström.

Publicerad:

Aktuellt