Annons
Annons

Vill du jobba hos oss?

Foto: Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet söker en vikarierande administratör som brinner för föreningslivet!

Om tjänsten

Tjänsten som administratör på Svenska Ridsportförbundet passar dig som brinner för att stötta våra föreningar samt att utveckla verksamhet för barn och unga. Du blir en del i teamet som arbetar med barn- och ungdomsverksamhet där dina huvudarbetsuppgifter är att handlägga projektstödet och återstartsstödet samt vara ett stöd i den operativa verksamheten som initieras av den Centrala Ungdomssektionen (CUS). I tjänsten ingår även rådgivning och service till medlemsföreningar och individuella medlemmar via mail, telefon och möten.

Din profil

  • Du har mycket goda erfarenheter av att arbeta administrativt och i Office365.
  • Du är serviceinriktad, strukturerad och har en god organisatorisk förmåga.
  • Du är positiv och gillar att skapa förutsättningar för andra.
  • Du har erfarenhet av att arbeta/vara ideellt engagerad i förening, gärna inom ridsporten.
  • Vi ser gärna att du har en relevant utbildning för tjänsten.

Tjänsten är ett föräldravikariat där utgångspunkten är en anställning på 100 %, vi är dock öppna för en dialog om tjänstens omfattning. Vikariatet gäller 2023, tillträde sker enligt överenskommelse. Placeringsort är Strömsholm. Körkort är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till: sandra.wiklund@ridsport.se senast den 12 januari.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Sandra Wiklund, sandra.wiklund@ridsport.se

Intervjuer sker löpande.

Svenska Ridsportförbundet är ett av de största idrottsförbunden i Sverige och med kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla – hela livet. Vår verksamhet är omfattande och omväxlande. Vi arbetar med tävlingsverksamhet, från bredd till elit och utbildnings- och ridskoleverksamhet. På Svenska Ridsportförbundets kansli i Strömsholm arbetar ca 50 personer, varav 18 medarbetare på avdelningen Ridklubb/Ridskola som den här tjänsten tillhör.

Publicerad:

Aktuellt