Annons
Annons

Sökes: ny ordförande för Distanskommittén

Foto: FEI/Martin Dokoupil

Svenska Ridsportförbundet söker en ny ordförande till Distanskommittén. Ansökningstiden är nu förlängd till den 20 augusti.

Som ordförande ansvarar du för att leda Distanskommitténs arbete med att stärka och föra den nationella distansen i Sverige framåt. Tillsammans med Distanskommittén och det centrala kansliet lägger du upp verksamheten och du har också ett tätt samarbete med grenens landslagsledning.

Som ordförande bör du ha goda kunskaper om hur Svenska Ridsportförbundet arbetar. Du har givetvis också ett stort intresse för distansritt! Uppdraget som ordförande är ideellt.

Svenska Ridsportförbundet arbetar efter strategidokumentet Ridsport 2030 med visionen svensk ridsport - världens bästa. Arbetet för såväl förtroendevalda som tjänstemän utgår från Svenska Ridsportförbundets värdegrund och ledstjärnor.

Ansökan 

Ansökan skickas till ansvarig tjänsteman Sandra Lindlöf Äikäs sandra.lindlof@ridsport.se per brev eller e-post. I ansökan vill vi ha ett personligt brev, CV, hur ser du på grenen idag och vad du skulle vilja utveckla. Vi vill ha din ansökan senast den 15 augusti.

Frågor?

Annika Skoglund, ordförande Tävlingssektionen
annika.skoglund@ridsport.se
Andrea Barth, verksamhetschef Sport och Tävling
andrea.barth@ridsport.se
Sandra Lindelöf Äikäs, ansvarig tjänsteman
sandra.lindlof@ridsport.se

Publicerad:

Aktuellt