Annons
Annons

Billigare för ridklubbar att gå på Sweden International Horse Show

Foto: Pernilla Hägg

Sweden International Horse Show vill göra det möjligt för fler ridklubbar att gå tillsammans på vinterns stora hästfest - därför lanseras i år nyheten Föreningsbiljetter.

Klubbar som bokar biljetter för minst tio personer får rabatterat pris till utvalda föreställningar. Dessutom finns möjlighet att tävla om spännande förmåner som goodiebags och besök bakom kulisserna.

Vid årets första biljettsläpp till Sweden International Horse Show i Friends Arena, som sker den 25 maj, släpps dels förra årets nyhet Guldweekend, dels årets stora biljettnyhet – Föreningsbiljetter. Med Föreningsbiljetter blir det möjligt för ännu fler ridklubbar att tillsammans besöka SIHS och låta sig inspireras av ridsport i världsklass. Föreningsbiljetter erbjuds till föreställningarna:

  • Torsdag kväll, kl 18-23: Internationell hoppning, Agria Top 10 Indoor Eventing m.m.
  • Fredag förmiddag, kl 9.30-13.30: Öppen träning för ekipagen i Lövsta Top 10 Dressage, Lövsta Future Challenge med Patrik & Vänner och clinic med Lövsta Stuteri.
  • Fredag eftermiddag, kl 14-18: Internationell hoppning, Arena Youth Tour och världscupfinal i tölt.

Priset på Föreningsbiljetterna är 175 kronor per person och för att få tillgång till Föreningsbiljetter behöver klubben köpa minst tio biljetter. För klubbar som köper minst 30 biljetter finns även möjlighet att vinna fina priser, till exempel ett besök bakom kulisserna på SIHS, goodiebags och spännande överraskningar från evenemangets partners.

Fler ambitiösa ryttare på ridklubbarna ska få möjlighet att ta del av ridsport och show i världsklass.

- Syftet med att erbjuda Föreningsbiljetter är att ännu fler ambitiösa ryttare på ridklubbarna ska få möjlighet att ta del av ridsport och show i världsklass. Att få göra det med sina klubbkamrater tror vi kan bli extra roligt och inspirerande, då kan man ta med sig erfarenheterna till träningarna hemma i klubben, säger Christin Ericsson, Event Director SIHS.

Föreningsbiljetter finns tillgängliga att boka från och med den 25 maj. Antalet platser är begränsat.

Se programmet HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Föreningsbiljetter på horseshow.se/forening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Publicerad:

Aktuellt