Annons
Annons

Landslagsledningen bjuder in till träning för Rolf-Göran Bengtsson

Foto: Petter Arvidsson/Bildbyrån

Vill du utvecklas tillsammans med din häst som varit i någon av årgångsfinalerna i hoppning 2022 och som är sex eller sju år under 2023? Då kan du ansöka om att träna för en av Sveriges största ryttare genom tiderna.

Det är landslagsledningen i hoppning som vill motivera och utveckla talangfulla ekipage genom högklassig träning, och man riktar sig till dem som kan var intressanta för svensk hoppsports framtid.

Syftet med träningarna för Rolf-Göran Bengtsson är att ge verktyg och inspiration för att träna mot uppsatta mål. Det är också ett sätt att stärka kommunikationen med ryttare, hemmatränare, hästägare och uppfödare.

Vilka kan söka?

Hästarna ska vara sex eller sju år under 2023 och ska under 2022 ha varit i årgångsfinal i någon av följande tävlingar; Falsterbo Horse Show, Champion of the Youngsters, Breeders eller Jönköping Horse Show.

Ryttare i landslagets trupper prioriteras först

När äger träningarna rum?

13–14 mars på Flyinge

15–16 mars på Ridskolan Strömsholm

Hur ansöker man?

Uppfyller du kriterierna och vill utvecklas på hög nivå tillsammans med din talangfulla häst, skicka då din ansökan till sara.johansson@ridsport.se

Sista ansökningsdatum är 13 februari.

Vid stort intresse kommer uttagning att ske av landslagsledning hoppning, som även kan selektera och bjuda in ekipage som man tror har möjlighet att bidra till en fortsatt stark svensk hoppsport.

Publicerad:

Aktuellt