Annons
Annons

Dals-Eds Ridklubb firades på Friends Arena

Dals-Eds Ridklubb hyllades på fredagen av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show efter att ha tagit hem segern i årets upplaga av Ridborgarmärket.

I över 40 år har Ridborgarmärket lockat märkestagare landet över. Alla föreningar som är anslutna till Svenska Ridsportförbundet får genomföra märkestagning för Ridborgarmärket och det gäller för föreningarna att locka så många märkestagare som möjligt. Årets upplaga pågick mellan den 15 mars och den 31 oktober där det för någon vecka sedan stod klart att Dals-Eds Ridklubb vunnit Länk till annan webbplats.. Den nystartade föreningen har bland annat erbjudit märkestagning på sin invigning men även lockat Ridborgare på många marknader. Dessutom inspirerade en 91-årig märkestagare många!

Läs mer om Ridborgarmärket här: Ridborgarmärket | Svenska Ridsportförbundet Länk till annan webbplats.

Publicerad:

Aktuellt