Annons
Annons

Fortsatt subventionerade licenspriser 2023

Svenska Ridsportförbundets förbundsstyrelse har beslutat att fortsatt subventionera priserna på ryttarlicenser även för 2023.

För att ge såväl ryttare som arrangörer stöd för återstarten av tävlingsverksamheten förra året beslutade Svenska Ridsportförbundets förbundsstyrelse att subventionera priserna på ryttarlicenser inför tävlingssäsongen förra året.

Priset för en seniorlicens sänktes då från 835 kronor till 600 kronor. Nu blir det en mindre höjning, till 625 kronor.
-Med fortsatt subventionerade licenser hoppas vi fler har möjlighet att komma ut på tävlingsbanorna samtidigt som våra fantastiska arrangörer får möjlighet att stärka sin ekonomi med fulla startfält, säger Svenska Ridsportförbundets ordförande Ulf Brömster.

De subventionerade priserna är möjliga tack vare det återstartsstöd som regeringen stöttar idrottsrörelsen med.

Här finns licensprislista 2023

Publicerad:

Aktuellt