Annons
Annons

CUS söker nya ledamöter

Foto: Svenska Ridsportförbundet

Vill du engagera dig i ungdomsfrågor inom Svenska Ridsportförbundet? Under Riksungdomsmötet i april 2022 väljs nya ledamöter in i den centrala ungdomssektionen, CUS.

I CUS sitter unga som jobbar för andra unga. CUS arbetar både strategiskt och operativt för att stärka ungdomarnas roll inom ridsporten. Några projekt som CUS arbetar med är Trygga idrottare i ridsporten, Hästkunskapstävlingar som Vi i stallet och Hästkunskap cup samt ledarskapsutbildningar för unga inom ridsporten.

CUS valberedning jobbar just nu febrilt med att hitta nya ledamöter till sektionen.
- Vi letar efter personer som är under 26 år, som är villiga att lägga tid och engagemang för att arbeta på central nivå med ungdomsfrågor inom Svenska Ridsportförbundet, säger Johanna Nilsson från CUS valberedning.

- Vi strävar efter att hitta ledamöter från hela Sverige och med olika intressen som tillsammans kompletterar varandra i styrelsen. Vem som helst kan egentligen engagera sig i CUS så länge du är medlem i en förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Har du frågor kring arbetet i CUS eller vill nominera dig själv eller någon du känner. Kontakta CUS Valberedning:

cusvalberedning@ridsport.se

Vi vill ha ditt förslag senast den 31 december 2022.

Publicerad:

Aktuellt