Annons
Annons

Inbjudan PonyCampSweden

Är du ponnyryttare 11-14 år som tävlar Lätt A och vill utvecklas vidare i dressyr? Då ska du anmäla till PonyCampSweden 2024 -- en helt ny satsning som ska stimulera fler unga ryttare att ta klivet från Lätt A vidare till FEI-klasserna.

PonyCampSweden startar i januari 2024 och pågår under årets första halva. Det blir kick-off på Strömsholm med en avsutten heldag tillsammans med Anette Svanberg (landslagsledare) och Cecilia Kristoffersen (förbundstränare).

Under våren kommer samtliga deltagare att erbjudas två träningstillfällen för mycket meriterade tränare med stor erfarenhet av internationell ponny- och ungdomsdressyr. Träningen kommer att ske uppdelat regionvis i Sverige. PonyCampSweden avslutas med ytterligare en avsutten heldag på Flyinge tillsammans med Anette Svanberg och Cecilia Kristoffersen.

Kursinnehållet är både praktiskt och teoretiskt. Under de avsuttna träffarna kommer du bland annat att lära dig mer ridteori, vad som krävs för att rida FEI-klasser, hur man gör en bra tävlingsplan och hur man bygger ett bra team. Du kommer att träffa ryttare som rider i ponnylandslaget och i praktiska workshops se hur dessa ryttare rider och tränar sina ponnyer. Tillsammans med våra fantastiska tränare kommer ni också att göra en bedömning av vad just du och din ponny behöver träna på för att utvecklas ännu mer. Tränarna kommer att ge individuella råd och skicka med övningar som hjälper dig att träna hemma.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl via länk: https://tdb.ridsport.se/meetings/72068 Länk till annan webbplats.

Sista anmälningsdag: 28 december 2023.

Pris: 4350 kronor

Frågor: kontakta Anette Svanberg anettesvanberg82@gmail.com

Publicerad:

Aktuellt