Ungdomsledarkurs ULK hösten -23

Dax att anmäla föreningens unga aktiva till höstens ULK!

Ulk är en ledarskapskurs för dig mellan 15 och 20 år som vill vara med och stödja barn och ungdomsverksamhet i din förening.
Kanske är du invald i föreningens US eller så vill du leda teoriundervisning, ordna roliga aktiviteter eller något helt annat som du brinner för på din förening.

Ungdomsledarkursen är uppdelad på 3 helgträffar samt en digital förträff. Mellan stegen ska hemuppgifter göras som en del av utbildningen.

I länken till anmälan kan du läsa mer om ungdomsledarkursens innehåll.
Anmälan till ULK sker i samråd med föreningen och anmälan är öppen för ungdomar som är medlemmar i en förening i Västmanland eller Södermanlands Ridsportförbund.

Anmälan till höstens ungdomsledarkurs stänger den 18 augusti.
Den digitala träffen är den 28 augusti. Träffen är obligatorisk för deltagare men även föräldrar och ansvarig från föreningen är välkomna att delta.
Under den digitala träffen gör vi en kort presentation och stämmer av att samtliga deltagare kommit in på webbportalen samt svarar på eventuella frågor inför de fysiska träffarna och hemuppgifter.
Första fysiska träffen är den 9-10 september på Strömsholm.
Den andra träffen den 7-8 oktober och den tredje träffen är
den 11-12 november. Även dessa på Strömsholm.


Anmälan för medlemmar i Västmanlands Ridsportförbund. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan för medlemmar i Södermanlands Ridsportförbund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Länk till annan webbplats.

Vid frågor kontakta Lotta Solheim, lotta.solheim@ridsport.se eller ring 0220-456 24

Publicerad: