Tryggare Ridsport

Workshopföreläsing för vuxna ledare 29 mars i samarbete med RF-SISU Sörmland

Idrottsrörelsen ska vara en plats där alla känner sig välkomna och trygga. Föreningslivet ska vara en plats där alla har möjlighet att utvecklas både fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt, i sin egen takt och efter sina förutsättningar. Men hur skapar vi som förening en sådan plats?

Den 29 mars bjuder Södermanlands Ridsportförbund och RF-SISU Sörmland in ledare från Södermanland och Västmanlands ridsportföreningar till en workshopföreläsning.

Under denna kväll tar vi oss igenom hur man skapar en trygg idrottsmiljö, och med det en trygg förening. Vi diskuterar hur vi skapar en inkluderande och välkomnande organisation, och hur vi tar hand om varandra i vår verksamhet. Efter denna träff, tar vi med oss det vi lärt oss och applicerar det i vår verksamhet utifrån det ni önskar att prioritera.
Träffen är digital via Teams, start kl.18.00

Denna träff ingår i en serie av två föreläsningar, denna och föreläsningen om barn och ungas användning av sociala medier den 13 mars till en kostnad av 600 kr per förening alt 200kr per föreläsning och person.

Anmälan via IdrottOnline härLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.


Publicerad: