Annons
Annons

Välkommen till vår nya hemsida

Tisdag den 25 oktober vid lunchtid kommer vår hemsida ridsport.se/vastergotland att byta plattform. Flytten kan eventuellt medföra tillfälliga störningar.

Med anledning av Riksidrottsförbundets beslut att stänga hemsidorna i IdrottOnline vid årsskiftet kommer ridsport.se inklusive distriktens hemsidor under tisdagen att flyttas till en ny plattform, i Sitevision.

Nytt sätt att navigera i menyerna

Hemsidans huvudmeny hittar du högst upp på sidan. När du klickar på respektive menyval fälls en undermeny ut och du kan direkt klicka dig vidare till innehåll på sajten. Ett plustecken i menyn öppnar fler undersidor.

På de sidor som har flera menyval kan du också hitta den ljusgula menyn direkt på sidan, under sidans textinnehåll, alternativt som klickbara bilder.

Viss information kan saknas

Vi ber om överseende om det tar lite tid innan allt fungerar fullt ut och all information kommer på plats. Arbetet med att flytta och uppdatera innehåll fortsätter även efter flytten. Detta kan medföra att vissa länkar inte fungerar direkt etc. Vi jobbar så snabbt vi kan med att återställa detta.

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Även föreningar behöver byta hemsidor

Att hemsidorna i IdrottOnline stängs ner påverkar även föreningarna. Läs mer här

Publicerad:

Aktuellt