Basutbildning

Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar. Hur värderingar blir verklighet är kärnan i ridsportens nya basutbildning som riktar sig till ledare på alla nivåer. Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare.

Utbildningen, som är unik i sitt slag, vänder sig till blivande och verksamma ledare i alla grenar och på alla nivåer, från lagledare till landslagledare, förtroendevalda, ridlärare, ridledare, ungdomsledare och många fler.

Basutbildningen är första steget och ett behörighetskrav för att gå någon av Svenska Ridsportförbundets andra utbildningar tex. utbildare i grönt kort, ridledarutbildning, ridlärar och tränarutbildningar, central och regional funktionärsutbildning.

Basutbildningen kan du gå från året du fyller 18 år.

Datum & Tid: Lördagen den 25 november kl.9.00-16.30.
Plats: Idrottens Hus i Karlstad
Kursledare: Rosie Johansson
Kostnad: 500kr som inkluderar fika och lunch under dagen. Kursmaterialet köper du själv, se nedan.
Anmälan: Anmäl via länken https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1798513 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sista anmälningsdag är den 1 november. Avanmälan efter sista anmälningsdag faktureras. Se också våra regler för anmälan och avanmälan. Pdf, 122.6 kB.
Det behöver vara minst 10 deltagare för att vi ska köra kursen. Vi tar in max 25 personer.

Förarbete och material: Innan den fysiska träffen är det 10 timmar webbstudier. Kursboken köper du själv i god tid på https://www.sisuforlag.se/produkt/basutbildning-for-ridsportens-ledare-2-0/ Länk till annan webbplats.

Infoträff: Vi kommer ha en intro träff tisdagen den 14/11 där vi tittar mer på webbstudierna och hemuppgiften men vill du börja tidigare så är det helt ok.

Frågor: Kontakta kansliet varmland@ridsport.se

Publicerad: