Föreningskonferens - Ideellt engagemang

Välkommen på Föreningskonferens med temat Ideellt engagemang! Vi träffas en dag på Skoghall Folkets Hus där det bjuds på föreläsningar, diskussioner och plats för bra erfarenhetsutbyte och dialoger.

Föreningskonferensen arrangeras som en fördjupning i ämnet ideellt engagemang som var en av de stora frågorna på konferensen under hösten 2022 på Loka Brunn. Nu vill vi ge inspiration till fortsatt arbete i föreningen och fortsätta dialogen för att hitta lösningar.

Anmälningsavgiften är subventionerad av Värmlands Ridsportförbund genom Projektstödet. Resterande del av beloppet kan föreningen söka hos RF SISU Värmland och då få konferensen kostnadsfritt. Varje förening kan anmäla och söka för upp till 10 personer.

Datum: 21 oktober
Tid: 9.30-16.00
Plats: Skoghall Folkets Hus
Kostnad: 450kr som faktureras föreningen, det ingår fika och trerätters lunch. Avgiften är subventionerad av Projektstöd och resterande del (450kr) söker ni som förening hos RF SISU Värmland.
Anmälan: HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. anmäler du via länken. Anmälan är bindande, avbokning efter sista anmälningsdag den 4/10 faktureras. Se även våra regler för anmälan och avanmälan till kurser. Pdf, 122.6 kB.

Under förmiddagen kommer vi få två inspirationsföreläsningar.

Att göra skillnad i det ideella engagemanget - Maria Busk Madland
Maria berättar om sina egna erfarenheter av ideellt engagemang och hur vi kan arbeta vidare för att få fler ideella ledare.
Maria har varit engagerade ideellt inom idrotten och framförallt fotbollen hela livet. Hon arbetar nu som målvaktstränare i Degerfors och har en tjänst på Universitetet i Karlstad där hon bland annat arbetar med Idrottsvetenskap. Maria sitter också med i RF SISU Värmlands styrelse som ledamot.

Medlemskoordinator med Maria Ejnar och Ellie Moback
Maria är ridskolechef på Nyby Torshälla Ridklubb där hon under våren anställde Ellie som medlemskoordinator. Nu kommer de och berättar om hur de ser på det ideella engagemanget i föreningen och hur de arbetar för att få fler att ställa upp ideellt.

På eftermiddagen kommer vi arbeta i mindre grupper med olika frågeställningar.
Dagen arrangeras av Värmlands Ridsportförbund och RF SISU Värmland.

Tidsschema för dagen:

9.30 Start med fika

10.00 Start i stora salen

10.15 Föreläsning - Maria Busk Madland

11.00 Rörelsepaus

11.15 Medlemskoordinator - Maria Ejnar och Ellie Moback

12.00 Lunch

13.00 Workshop

14.30 Fika

15.00 Workshop

15.45 Samling i stora salen

16.00 Avslut

Publicerad: