Mental och fysisk träning för ryttare

Bli en bättre ryttare med fysisk och mental träning. Den här kursen passar alla typer av ryttare, både om du tävlar eller enbart har det som hobby.

Ridningen utmanar oss både fysiskt och mentalt. Under den här kursen kan du få verktyg att arbeta vidare med och förbättra dig som ryttare. Anneli Häll som själv är ryttare är utbildad coach och personlig tränare. Hon kommer visa bra övningar i både styrka och rörlighet som vi kan använda för att förbättra våra prestationer på hästryggen.

Du kommer även få mer kunskap om hur du förbereder dig mentalt för att prestera på topp. Vi kommer även prata om rädslor och blockeringar som ställer till det för oss och hur vi kan lösa de knutarna.

Träff 1 Fysiskträning
Den 30 mars kl.18.00-20.00 på Nordic Wellnes vid Universitetet i Karlstad.

Träff 2 Mentalträning
Den 5 april på Idrottens Hus i Karlstad.

Kostnad och anmälan
Kursen kostar 250kr för två tillfällen inklusive enklare fika. Anmäl via länken: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1734502 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kostnaden är subventionerad av projektstödet. Vill du bara delta vid ett av tillfällena kostar det 150kr. Välj då faktura vid anmälan och kontakta kansliet varmland@ridsport.se.

Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag som är den 22 mars.
Se våra regler för anmälan och avanmälan Pdf, 122.6 kB.

Frågor?
Kontakta Rosie Johansson på kansliet varmland@ridsport.se.


Publicerad: