Basutbildning

Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar. Hur värderingar blir verklighet är kärnan i ridsportens nya basutbildning som riktar sig till ledare på alla nivåer. Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare.

Utbildningen, som är unik i sitt slag, vänder sig till blivande och verksamma ledare i alla grenar och på alla nivåer, från lagledare till landslagledare, förtroendevalda, ridlärare, ridledare, ungdomsledare och många fler.

Basutbildningen är första steget och ett behörighetskrav för att gå någon av Svenska Ridsportförbundets andra utbildningar tex. utbildare i grönt kort, ridledarutbildning, ridlärar och tränarutbildningar, central och regional funktionärsutbildning.

Infoträff om förstudier
Den 14 mars träffas på Teams kl.19.00 och går igenom webbplatsen för era förstudier. Träffen tar ca 45min. Tills dess behöver du har köpt materialet och loggat in på webbplatsen. Förstudierna som du gör själv tar ca 10 tim.

Datum & Tid
Lördagen den 1 april kl. 9.00-16.30

Plats
Idrottens HUS i Karlstad

Kursledare
Rosie Johansson

Anmälan & kostnad
Anmäl via den HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. länken  senast den 12 mars. Kursen kostar 500kr + material som du köper själv i god tid på SISU Förlag. Länk till annan webbplats.

Frågor
Skicka till kansliet varmland@ridsport.se

Basutbildningen kan du gå från året du fyller 18 år.


Publicerad: