Föreläsning med Sara Henriksson landslagsryttare i distansritt

Sara Henriksson och Elopolda kommer till start på SM i distansritt på lördag. Sara Henriksson och Elopolda, landslagsryttare i distansritt. Fotograf: Ulf Lonäs

FOTO: Ulf Lonäs

Värmlands Ridsportförbunds grenledning i distansritt bjuder in till en föreläsning med Sara Henriksson. Sara är landslagsryttare i distansritt och är en av Sveriges främsta distansryttare. Hon har även haft fina framgångar internationellt och fått fram flera hästar till mästerskaps nivå.

Kom och lyssna på en intressant föreläsning om konditionsträning och hur Sara lyckas få sina hästar hållbara och samtidigt kunna prestera på hög nivå.

Det här är en föreläsning som inte enbart vänder sig till Distansryttare utan alla oavsett gren eller nivå kan ha mycket nytta av.

Datum: Lördagen den 11 februari.

Tid: kl.14.00-16.30

Plats: Idrottens Hus i Karlstad

Kostnad: 100kr som betalas med swish eller kort vid anmälan. I anmälningsavgiften ingår enklare fika. Ange ev. specialkost i anmälan.

Anmälan: Via denna länk https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1715351. Länk till annan webbplats.Anmälan är bindande från anmälan. Sista anmälningsdag är den 5 februari.

Frågor: Kontakta Rosie Johansson varmland@ridsport.se

Publicerad: