Basutbildning 3 december

Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar. Hur värderingar blir verklighet är kärnan i ridsportens nya basutbildning som riktar sig till ledare på alla nivåer. Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare.

Utbildningen, som är unik i sitt slag, vänder sig till blivande och verksamma ledare i alla grenar och på alla nivåer, från lagledare till landslagledare, förtroendevalda, ridlärare, ridledare, ungdomsledare och många fler.

Basutbildningen är första steget och ett behörighetskrav för att gå någon av Svenska Ridsportförbundets andra utbildningar tex. utbildare i grönt kort, ridledarutbildning, ridlärar och tränarutbildningar, central och regional funktionärsutbildning.

Datum & Tid: Lördagen den 3 december kl. 9.30-16.30
Plats: Karlstads Ridklubb senast den
Anmälan & kostnad: Anmäl till verksamhetschef@krk.se senast den 22 oktober. Kursen kostar 450kr + material som du köper själv via länken https://www.sisuforlag.se/produkt/basutbildning-for-ridsportens-ledare-2-0/ Länk till annan webbplats.

Basutbildningen kan du gå från året du fyller 18 år.

Innan den fysiska träffen är det 10 timmar webbstudier och en hemuppgift som ska skickad in innan kursdagen. Kursboken köper du själv i god tid via länken ovan.

Publicerad: