Basutbildning 2.0

Startar: 19/11 9:30

Slutar: 19/11 16:30

Basutbildningen för ridsportens ledare har vässats ytterligare och har nu bytt namn till Basutbildningen 2.0.

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar i föreningarna och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är därför att alla ledare ska få en god grund att stå på, så att de kan känna sig trygga med sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten.

Målgrupp: Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer och förtroendevalda.

Rekommenderad ålder: minimum 18 år.

Datum: den 19 november 2023

Plats: Olympiahuset på Bosön, Lidingö

Tid: kl. 09.30 – kl. 16.30 (fika serveras från 09.00)

Förtäring: fm-fika, lunch och em-fika ingår (ange vid anmälan om du är allergisk mot något livsmedel eller är i behov av ev. specialkost)

Kursmaterialet är web-baserat och köps separat av kursdeltagaren via Sisu förlag, www.sisuforlag.se/ridsport. Basutbildning för ridsportens ledare 2.0

Tio studietimmar görs hemma via utbildningens webbplats och ska vara genomfört innan den 19 november då den gemensamma träffen är. Den gemensamma träffen tar åtta studietimmar och genomförs med utbildad handledare. Träffen lägger stor vikt vid samspelet mellan människor där kursdeltagarnas olika perspektiv är viktiga.

Mer information och anmälan (senast 29 oktober) hittar ni här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intressant? Dela gärna!