Digital basutbildning

FOTO: Mikael Sjöberg

Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning som ger alla ledare en god grund, möjlighet till utveckling och en trygghet i sitt uppdrag inom ridsporten.

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen.

Målgrupp: Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer och förtroendevalda. Rekommenderad ålder minimum 18 år. Utbildningen är öppen för medlemmar i småländska föreningar. Deltagare från andra distrikt i mån av plats, kontakta oss för mer info.

Upplägg: Utbildningen omfattar 3 digitala utbildningstillfällen a 2 timmar. Deltagande på samtliga träffar krävs för att fullfölja utbildningen. 

Datum: 8 november, 15 november och 22 november, kl. 18:00-20:00.
Plats: Digitalt via plattformen Teams Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., länk skickas till de anmälda. 
Kursledare: Elin Gunnarsson.
Kostnad: 550 kr exkl. material, faktureras, ange fakturainformation vid anmälan. Anmälan är bindande. 
Anmälan: Läs mer och anmäl här Pdf, 188.1 kB, öppnas i nytt fönster. senast 29 oktober.

Material: Webbplatsen Basutbildning för ridsportens ledare Länk till annan webbplats. utgör kursmaterialet. Där finns fakta, inspirationsfilmer och fördjupningslänkar samt frågor att besvara. I bekräftelse på din anmälan får du information om hur du köper materialet (kostnad 175 kr som betalas vid köp), som är en länk till denna webbplats. Vänta inte med köpet utan logga in så snart länken kommer och börja gå igenom uppgifterna på webbplatsen. Den som inte gjort klart sina uppgifter på webbplatsen kan inte delta på de digitala träffarna. Du kommer även få en PDF där du noterar dina reflektioner och några situationer som kommer att diskuteras vid träffen.

Vid frågor: Vid frågor om Basutbildningen kontakta Elin Gunnarsson, 073-563 62 40, egutbildning@gmail.com.
Vid frågor kring anmälan eller fakturering kontakta Helena Hansen 070-354 54 92, helena.hansen@ridsport.se

Varmt välkomna!

Publicerad: