Utbildning: Ekonomi

FOTO: Mikael Sjöberg

FOTO: Mikael Sjöberg

Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning med fokus på ekonomi och verksamhetsplanering för ridsportförening.

Vi utgår från det nya materialet Ekonomi i ridsportföreningen 2.0 som består av en bok och en webbplats som beskriver hur du och andra ansvariga i din i ridsportförening kan arbeta aktivt med verksamhetsplanering, marknadsföring och ekonomi för att bedriva verksamheten på ett bra sätt.

Målgrupp: Du som är verksamhetsledare, anställd eller förtroendevald i en ridsportförening. Kom gärna flera från er förening.
När: Söndagen den 12 november kl. 10:00-17:00.
Var: Quality Hotel Royal Corner, Liedbergsgatan 11, 352 32 Växjö

Innehåll: Under dagen belyser vi ekonomi och verktyg för ekonomistyrning, verksamhetsplanering, hållbarhets­planering av ridskolans viktigaste resurs – ridskolehästen.

Kursledare:
Lotta Hillbom, föreningsrådgivare på Svenska Ridsportförbundet, verksamhetschef vid Örebro Fältrittklubb och lärare i ridskoleverksamhet vid Ridskolan Strömsholm.
Lisbeth Johansson, idrottskonsulent RF-SISU Småland.

Avgift: 500:-/pp inkl. kurs, fika, lunch & fika. Ange ev. specialkost vid anmälan. Avgiften faktureras efter anmälan. Ledarutbildningsbidrag kan sökas från din hemkommun.
Anmälan: Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast 29 oktober. Anmälan är bindande. Minimum 20 deltagare, max 30.
Övrigt: Eventuella frågor kan ställas till Helena Hansen på helena.hansen@ridsport.se

Varmt välkomna!

Publicerad: