Nominera årets ridskola och ridlärare

FOTO: Sara Carlsson

Rider du på världens bästa ridskola? Har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll, behöver vi din hjälp att utse Årets ridlärare och Årets ridskola 2023.

Årets ridskola

Den svenska ridskolan är unik i världen, ingenstans är ridsport så tillgänglig för så många som just här. På cirka 450 ridskolor landet runt erbjuds ridsport för alla, hela livet och möjligheten att mötas, trivas och utvecklas med hästar. Det är vi superstolta över, och för att hylla våra ridskolor delar Svenska Ridsportförbundet ut priset Årets Ridskola i samarbete med Folksam. Priset är ett utbildningsstipendium till ett värde av 40 000 kronor. Pengar som till exempel kan användas för utbildning, föreläsning eller clinic.

Nominera så här
Mejla en kortfattad beskrivning (max 2 000 tecken) av ridskolans vinnande verksamhet och varför du tycker den är värd utmärkelsen Årets ridskola.
Lyft det som utmärker ridskolan, det kan handla om hästar och hästhållning, lektionsverksamhet, undervisningen eller något annat som visar på mästarklass. Observera att det ska vara en ridskola/förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Ange ditt namn, adress, e-post och telefon och gärna din roll i föreningen (styrelse, lektionsryttare etc).
Läs mer på Svenska Ridsportförbundets hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Årets ridlärare

Har du Sveriges bästa ridlärare? En fantastisk pedagog, genomklok hästmänniska och en klippa som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt?

En bra ridlärare gör den svåra ridkonsten enkel och får dig att utvecklas på dina villkor. En bra ridlärare väcker lust, lyfter eleverna och gör din stund i stallet till veckans bästa. Har du Sveriges bästa ridlärare? Nu kan du nominera honom eller henne till Årets Ridlärare 2023. Priset är ett utbildningsstipendium på 10 000 kronor samt ett presentkort hos Granngården till ett värde av 10 000 kronor.

Nominera så här
Föreningar och alla som är medlemmar i någon av våra anslutna föreningar kan nominera till priset. Motivera med max 2 000 tecken varför du anser att just denna person ska bli Årets ridlärare. Ange Svensk ridlärare (SRL)-nivå samt gärna hur länge ridläraren varit verksam, antal lektioner per vecka och om hen arbetar hel-/deltid.Observera att ridläraren ska vara verksam vid en ridskola/förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet.
Glöm inte att ange namn, förening och kontaktuppgifter på den ridlärare du nominerar. Namn, förening och kontaktuppgifter på dig som nominerar.
Läs mer på Svenska Ridsportförbundets hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Årets tränare och årets ridskolehäst

Du kan också nominera årets tränare och årets ridskolehäst, läs mer på Svenska Ridsportförbundets hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: