Ekonomi i föreningen - Budget

FOTO: Suzanne Engelbert

Skapa bästa verksamheten för er förening med en kurs som fokuserar på det viktiga budgetarbetet!

Vi välkomnar er till en dag full av insikter och kunskap, där ni kan fördjupa er i ämnet. Denna kurs är en fortsättning av den populära kursen "Den framgångsrika ridskolan" som vi höll i våras, men självklart är även nya föreningar välkomna att delta!

Målgruppen för kursen är styrelsemedlemmar och verksamhetsledare/ekonomiansvariga i våra föreningar. Vi ser gärna att minst två deltagare från varje förening närvarar för att säkerställa maximalt utbyte av kunskap och erfarenheter.

  • Lördagen den 26 augusti
  • Vi inleder dagen med en härlig fikastund från 08.30
  • Kursen genomförs 09.00-15.00
  • Platsen för kursen är Quality Hotel View i Malmö

Föreläsaren för dagen är Lotta Hillbom, föreningsrådgivare från Svenska Ridsportförbundet. Med sin kunskap och expertis kommer Lotta guida er genom kursens innehåll.

Dagen kommer att innehålla en tillbakablick på det material och de nyckeltal som vi tidigare gått igenom under våra träffar. Huvudfokus för dagen kommer dock vara budgetarbete, där ni kommer att lära er om viktiga avstämningspunkter och planering.

För att säkerställa en produktiv dag behöver ni göra lite förarbete. Det inkluderar att genomföra en bokslutsanalys och beräkna täckningsbidraget för hästen under 2022, samt uppskatta produktionskostnaden för en ridlektion.

Det är viktigt att era föreningar har tillgång till materialet "Ekonomi i ridsportförening 2.0" inför kursen. Detta material kommer att vara till stor hjälp för att genomföra det nödvändiga förarbetet. Även nya föreningar kan använda materialet för att komma igång med sitt budgetarbete.

Kostnaden för kursen är 790 kr per person och inkluderar fika och lunch under dagen.
Anmälningslänk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Anmäl er senast 13 augusti. Begränsat antal platser.

Vi ser fram emot att träffa er och göra denna dag till en framgångsrik och lärorik upplevelse för er ridsportförening.

Varmt välkomna!

Publicerad: