Ansökan till Ryttarutveckling nivå 2

Nu startar vi upp Ryttarutveckling nivå 2 för Östergötland och Småland i fälttävlan 2023

Ryttarutveckling i Fälttävlan 2023

Östergötlands Ridsportförbund tillsammans med Smålands Ridsportförbund erbjuder en satsning för fälttävlansryttare enligt ryttarutvecklingsplanen nivå 2 som är en del i Svenska Ridsportförbundets utvecklingsmodell. Johan Lundin, A-tränare i fälttävlan, kommer vara ryttarutvecklingens bastränare.

Kriterier: De sökande ska ha genomfört minst 80–90 klass på ponny och kvalat till 100 klass/-enstjärnig på häst. Ålder upp till 25 år.

Mönstring sker genom att du sänder in en skriftlig motivering och bifogar länkar till aktuella filmer på dig när du rider dressyr, hoppning respektive terräng. Vi vill att det i din motivering framgår vilka tränare du har, främsta meriter inom fälttävlan, namn, ålder och nivå på din häst, målsättning för 2023–2024 men också långsiktig målsättning med din tävlingssatsning.

De som tas ut i projektet betalar en egenavgift på 3500,-/per ekipage. I avgiften ingår teamjacka och aktiviteter – bland annat sex uppsuttna träffar för Johan Lundin, två tillfällen med programträning, galoppträning och en del avsuttna träffar i form av mental träning och fysträning alternativt individuellt träningsupplägg samt sits och inverkan med Anna Havsjö.

Aktiviteterna sker huvudsakligen i Östergötland.

Ryttarutvecklingsprojektet stöds via Folksam.

Anmälan med ryttare, ålder, häst/ponny, tränare, främsta meriter inom fälttävlan, målsättning för 2023–2024 samt en mer långsiktig målsättning och länkar till filmer när du rider skickas till monica.bergstrom@ridsport.se senast den 30 december 2022.

Hjärtligt välkomna önskar Östergötlands Ridsportförbunds tävlingssektion

Publicerad: