Annons
Annons

Tre bra kvällar

Upplever du att det är svårt att hitta motivation när du rider? Har du svårt att hålla en röd tråd eller är du osäker och rädd för att göra “fel”? Tvekar du på dig själv och tycker det är svårt att veta hur mycket du ska kräva av dig själv och hästen? Under hösten kommer vi att erbjuda tre bra kvällar med tema “inspiration i vardagsträningen”.

Tre bra kvällar vänder sig till alla ryttare på alla nivåer men fokus kommer att ligga på grund och grundridning och ekipagen som rider kommer att vara på olika nivåer och ha varierande rutin och erfarenhet för att dom flesta ska kunna känna igen sig och applicera på sin egen ridning.

  • Del 1 25/10 kl. 18.00-19.30 Dammängens Ridhus, Karlskoga (varmt ridhus) Clinic med fokus på ridövningar där man kan låta “jobbet göra jobbet”. Under kvällen kommer vi att få se ekipage på grundnivå utföra olika övningar där fokus ligger på att visa vad som är viktigt och varför saker blir som det blir. Du kommer att få ta del av konkreta övningar som kan appliceras på din egen ridning oavsett nivå.
  • Del 2 8/11 kl. 18.00-19.30 Dammängens Ridhus, Karlskoga (varmt ridhus) Under den här kvällen kommer vi att fokusera på hur man lägger upp träningen för att få variation och hållbarhet. Under kvällen kommer vi att få se olika ekipage visa olika typer av träning som man kan använda sig av i sitt träningsupplägg för att få variation.
  • Del 3 21/11 kl. 18.00 - 19.30 (Idrottens Hus) Under kvällen har vi en paneldebatt på plats bestående av ryttare från olika grenar som kommer att diskutera olika teman och berätta hur de tänker kring exempelvis; vila, träningsupplägg, motivation, hästvälfärd mm. Deltagarna får chans att ställa frågor och delta i diskussionen.

Kostnad 300kr för alla tre kvällar eller 150kr/kväll per person som faktureras.

Förening kan anmäla sig för 3000kr och då kan man delta med fritt antal.

Anmälan via LÄNK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frågor till orebro@ridsport.se

Publicerad:

Aktuellt