Välkommen till vår nya hemsida

Häst

Tisdag den 25 oktober vid lunchtid kommer vår hemsida att byta plattform. Flytten kan eventuellt medföra tillfälliga störningar

Med anledning av Riksidrottsförbundets beslut att stänga hemsidorna i IdrottOnline vid årsskiftet kommer ridsport.se inklusive distriktens hemsidor att flyttas till en ny plattform, i Sitevision.

Nytt sätt att navigera i menyerna
Hemsidans huvudmeny hittar du högst upp på sidan. När du klickar på respektive menyval fälls en undermeny ut och du kan direkt klicka dig vidare till innehåll på sajten. Ett plustecken i menyn öppnar fler undersidor.

På de sidor som har flera menyval kan du också hitta den ljusgula menyn direkt på sidan, under sidans textinnehåll, alternativt som klickbara bilder.

Ursäkta röran när vi bygger om
Vi ber om överseende om det tar lite tid innan allt fungerar fullt ut och all information kommer på plats. Arbetet med att flytta och uppdatera innehåll fortsätter under hösten. Detta kan medföra att information saknas, länkar inte fungerar etc. Vi jobbar så snabbt vi kan med att återställa detta och utveckla sidan.

Även föreningar behöver byta hemsidor
Att hemsidorna i IdrottOnline stängs ner påverkar även föreningarna, läs mer om det här.

Publicerad: