Nyhetsbrev #2

Nu är nyhetsbrev #2 ute för läsning


HALLANDS RIDSPORTFÖRBUNDS NYHETSBREV
#2 juni 2022

ORDFÖRANDEN HAR ORDET

  • Hej alla klubbar!
    Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen och har lite semesterledighet!
    I juni skulle vi haft en ordförandeträff men tyvärr fick vi ställa in den då det bara var ett fåtal anmälda. Den 5 september har vi planerat in en ny träff då vi hoppas att fler har möjlighet att vara med. Det behöver inte vara ordförande eller viceordförande som deltar utan någon från styrelsen eller i er förening som är intresserad av att vara med och diskutera och ta del av distriktets information.
    Vi ser fram emot att träffa er då så att vi kan få höra era åsikter och idéer.
    Vi i distriktet vill passa på att önska alla en trevlig sommar och hoppas att vi syns framöver på tävlingar och träffar.
    /Thomas Magnusson

DUS – DISTRIKTETS UNGDOMSSEKTION

  • DUS har mycket aktiviteter på gång. Skriv in datumen i era kalendrar och håll utkik på vår facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för mer information.
  • Alla US är inbjudna till sommarträffar med fokus på samarbete och inspiration. Det kommer bli två tillfällen, i Varberg den 7 augusti och i Halmstad den 14 augusti.
  • Den 4 september blir det Käpphästhoppning med DM.
  • Den 9 oktober är det dags för tävlingen, ”Vi i stallet” där ni kan vinna pengar till ert US.

TS – TÄVLINGSSEKTIONEN

 KANSLIET

  • Kansliet har semesterstängt v 29–31. Under dessa veckor läses e-post sporadiskt så har ni ärenden eller propositioner som behöver godkännas behöver ni skicka in dom för granskning senast den 15 juli.
  • Nu har anmälningstiden gått ut för höstens divisioner och på vår hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du anmälda lag, datum och arrangörer för alla omgångar.
    Den 15 augusti kommer vi att ha en digital lagledar- och arrangörsträff där vi går igenom regler och lagledarens roll. Här kan du anmäla dig till träffen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
  • Det behövs fler utbildade funktionärer i Halland. Är du intresserad av någon av nedanstående funktionärsutbildningar så gör en intresseanmälan till Svenska ridsportförbundet. 

 PÅ GÅNG


Publicerad: